Facebook Instagram LINE
เปิดทุกวัน 09.00-19.00น.
โทร. 062-360-9000
LINE @bakesome
ส่งไวทั่วประเทศ

แผนที่ร้าน

สถานะคำสั่งซื้อ

Bakesome logo bake it your way! เบคซัมBakesome logo bake it your way! เบคซัม
  • หน้าหลัก
  • สินค้าทั้งหมด
  • สิทธิพิเศษHot
  • บทความ
  • ติดต่อเรา
Login Register

Lost password?

0 0

ดูรายการที่อยากได้ เพิ่มทั้งหมดไปยังตะกร้า

4 ฿3,708.00 4
ตะกร้าสินค้า (4)
รวม ฿3,708.00

สรุปรายการ

หมวดหมู่สินค้า
  • วัตถุดิบ
  • อุปกรณ์
  • พิมพ์อบขนม
  • ถาดHot
  • แพคเกจจิ้ง
  • ของตกแต่ง
  • สินค้าลดราคาSale
หน้าหลัก สินค้า

Texturas

กลับไปหน้าก่อนหน้า
เพิ่ม “TEXTURAS Xantana 600G” ในตะกร้าเรียบร้อย ดูตะกร้าสินค้า
Grid
List
แสดง

สั่งจองสินค้าได้

TEXTURAS Agar 600G
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Agar 600G

Texturas
฿2,375.00

TEXTURAS Agar 600G

Extracted from a type of red algae (of the Gelidium and Gracilaria genera), AGAR is a gelling agent used in Japan since the 15th century. In 1859, it was introduced to Europe as a characteristically Chinese food, and at the start of the 20th century it began to be used in the food industry. It is a source of fiber and can form gels in very small proportions. It can be used to make hot gelatins. Characteristics:
  • Presented in a refined powder.
  • Mix while cold and bring to a boil.
  • Gelification is fast.
  • Once gelled, it can withstand temperatures of up to 80 °C (hot gelatin).
  • Allow it to rest for correct gelification.
  • In acidic mediums, it loses part of its gelling capacity.
TEXTURAS Algin (Sodium Alginate โซเดียมอัลจิเนต) 500G
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Algin (Sodium Alginate โซเดียมอัลจิเนต) 500G

Texturas
฿2,200.00

TEXTURAS Algin (Sodium Alginate โซเดียมอัลจิเนต) 500G

A natural product extracted from brown algae (of Laminaria, Fucus, and Macrocystis genera, among others) that grow in cold water regions of Ireland, Scotland, North and South America, Australia, New Zealand, South Africa, etc. Depending on the part of the algae that has been refined, the texture and Calcic reactivity of each alginate varies. For this reason, we have selected Algin as the ideal product for achieving Spherification with guaranteed results. Characteristics:
  • Presented in a refined powder.
  • Gels in the presence of Calcic.
  • Dilutes while cold with strong agitation.
  • It need not be heated to produce Spherification.

สั่งจองสินค้าได้

TEXTURAS Calcic (Calcium Salt Granules) 600G
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Calcic (Calcium Salt Granules) 600G

Texturas
฿850.00

TEXTURAS Calcic (Calcium Salt Granules) 600G

This product is a calcium salt traditionally used in the food industry, for example in cheese making. Calcic is essential in the reaction with Algin that produces Spherification. It is the ideal reactant for its high water solubility, considerable calcium content, and consequently great capacity for producing Spherification. Characteristics:
  • Presented in granules.
  • Highly water soluble.
  • Great moisture absorption capacity.

สั่งจองสินค้าได้

TEXTURAS Citras 600G
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Citras 600G

Texturas
฿950.00

TEXTURAS Citras 600G

  • Product made with sodium citrate mainly obtained citrus fruits. It is generally used in the food industry to prevent the blackening of cut fruits and vegetables. Having the property of reducing the acidity level of food, it makes it possible to obtain spherical preparations made of very acidic ingredients. Its dissolution is easy and it acts instantly. Country of origin: Spain.

สั่งจองสินค้าได้

TEXTURAS Glice 300G
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Crumiel 400G

Texturas
฿1,350.00

TEXTURAS Crumiel 400G

This product from the Surprises family offers cooks a magic possibility unthinkable until now ‐ the easy, convenient use of honey in its crystallized state. Crumiel enables us to incorporate all the flavour of honey into a vast number of dishes, both sweet and savory, to enhance them and make combinations with the widest variety of flavours and ingredients, adding a unique crunchy texture to every dish. Country of origin: Spain.

Characteristics:

  • Presentation in small, irregular granules.
  • It is extremely important to store CRUMIEL in a cool, very dry place to avoid humidification.

สั่งจองสินค้าได้

TEXTURAS Fizzy 300G
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Fizzy 300G

Texturas
฿1,200.00

TEXTURAS Fizzy 300G

PRODUCT DESCRIPTION

Texturas Fizzy, Full of Wonder.

Fizzy is a product with an effervescent effect in the shape of long thick granules. It has a neutral flavour with a hint of citric, which allows it to be combined with any number of flavours and ingredients.
  • They can be consumed in the usual way (directly or dissolved in water), though we also recommend a selection of uses:
    • Bathe them whole in chocolate or caramel
    • Or grind them into a powder and mix them with other ingredients, such as fruit or sorbets.
  • Makes a great fizzy sugar that can add texture to desserts, orange biscuits that when coated in chocolate give a new twist on petit fours.
TEXTURAS Gellan (Gellan Gum แจลแลน กัม) 400G
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Gellan (Gellan Gum แจลแลน กัม) 400G

Texturas
฿4,215.00

TEXTURAS Gellan (Gellan Gum แจลแลน กัม) 400G

Gellan is a recently discovered gelling agent obtained from the sphingomonas elodea bacteria. It allows us to obtain a firm gel that slices cleanly and withstands temperatures of 70°C (hot gelatine).
  • Typically used as a stabilizer and thickener.
  • It is sold as a refined powder which when mixed with the required ingredient, heated to 85°C then allowed to cool allows you to make a rigid, firm gel which slices cleanly.
  • The product has excellent stability, high gel strength, heat stable, sparkling clarity and outstanding flavor release.
  • Can be used in any kind of preparation where you want to obtain a gelling texture such as bakery fillings, dessert gels, icings and frostings etc.

สั่งจองสินค้าได้

TEXTURAS Glice 300G
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Glice 300G

Texturas
฿790.00

TEXTURAS Glice 300G

Glice is a product obtained from glycerine and fatty acids.
  • Glice is a food additive used as emulsifier and structuring agent of emulsions that modifies the fats crystallization and promotes the integration of different ingredients.
  • Ideal for ice creams, giving creaminess and stabilizing the emulsion.
  • Also used for soft sweets like toffee, margarine and any application in fatty products where, together with other emulsifiers, improves the aeration and affirms the stability.

สั่งจองสินค้าได้

Texturas Gluco 600G
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Gluco 600G

Texturas
฿1,950.00

TEXTURAS Gluco 600G

Gluco consists of calcium gluconolactate, a mixture of two calcium salts (calcium gluconate and calcium lactate) that produces a product rich in calcium and perfect for the technique of Inverse Spherification while adding no flavor whatsoever to the food under preparation. In the food industry calcium, gluconolactate is used to enrich different foodstuffs with calcium. Gluco was chosen for its excellent behavior in Spherification processes. Country of origin: Spain. Characteristics:
  • Presentation in powder form.
  • Soluble in cold liquids.
  • To avoid difficulties in dissolving, add Gluco before any other powder product.
  • Problem-free in acidic, alcoholic or fatty mediums.
TEXTURAS Kappa 400G
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Kappa 400G

Texturas
฿2,750.00

TEXTURAS Kappa 400G

A gelling agent extracted from a type of red algae (mainly from Chondrus and Eucheuma genera). It is a carrageenan, a name originating from Carragheen, Ireland, where these algae have been used for more than 600 years. In the mid 20th century, this “Irish moss” started to be produced industrially as a gelling agent. Kappa produces a gel with a firm, brittle texture. Characteristics:
  • Presented in a refined powder.
  • Mix while cold and bring to a boil.
  • Its rapid gelification allows us to cover an ingredient.
  • Once gelled, it can withstand temperatures of up to about 60 °C.
  • In acidic mediums, it loses part of its gelling capacity.

สั่งจองสินค้าได้

TEXTURAS Lecite 300G
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Lecite 300G

Texturas
฿1,175.00

TEXTURAS Lecite 300G

A natural soy lecithin-based emulsifier, ideal for making airs. This product, discovered at the end of the 19th century, was first produced for the food industry in the last century. It is useful in the prevention of arteriosclerosis and contains vitamins, minerals and antioxidants. Lecite is made from non-transgenic soy.

Characteristics:

    • Presented in a refined powder.
    • Cold soluble.
    • Very soluble in aqueous mediums.
    • It also has a surprising capacity to emulsify impossible sauces.
    • Thanks to its great emulsifying power, Lecite is the ideal product for converting juices and other watery liquids into airs.

สั่งจองสินค้าได้

TEXTURAS Malto (Mltodextrin) มอลโทเดกซ์ทริน 1KG
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Malto (Maltodextrin มอลโทเดกซ์ทริน) 1KG

Texturas
฿2,945.00

Maltodextrin คืออะไร

มอลโทเดกซ์ทริน (maltodextrin) คือคาร์โบไฮเดรต (carbohydrate) ประเภท polysaccharide ที่ได้จากการย่อยโมเลกุลของสตาร์ซ (starch) บางส่วนให้เป็นสายสั้นๆ ของน้ำตาลกลูโคส (glucose) มีลักษณะเป็นผงหรือเกล็ดสีขาวไม่มีรส หรือมีรสหวานเล็กน้อยสามารถละลายในน้ำได้ดี ประเภทของมอลโทเดกซ์ทริน Maltodextrin แบ่งได้ตามค่าสมมูลเด็กซ์โทรส (Dextrose Equivalent, DE) มอลโทเดกซ์ทรินที่มีค่า dextrose equivalent ต่ำ มีค่าอยู่ระหว่าง 5-20 maltodextrin ที่มีค่าDE สูง แสดงว่าโมเลกุลของสตาร์ซถูกย่อยได้น้ำตาลกลูโคสมาก จะมีความหวานมากกว่า maltodextrin ที่มีค่า DE ต่   การใช้มอลโทเดกซ์ทริน (maltodextrin) ในผลิตภัณฑ์อาหาร มอลโทเดกซ์ทริน (maltodextrin) ใช้ในผลิตภัณฑ์อาหารอย่างขว้างขวาง ในผลิตภัณฑ์อาหารเพื่อสุขภาพ อาหารสำหรับ ผู้ที่ต้องการควบคุมน้ำหนัก อาหารสำหรับผู้ป่วยโรคเบาหวาน อาหารไขมันต่ำ ในผลิตภัณฑ์อาหารแห้ง ประเภทอาหารผง เช่น เครื่องดื่มผง เครื่องปรุงรสชนิดผง   การใช้มอลโทเดกซ์ทรินในผลิตภัณฑ์อาหาร
  1. ใช้ในอาหาร เพื่อสุขภาพ โดย จัดเป็น Functional food ประเภท prebiotic
  2. เป็นสารให้ความหวาน (sweetener)
  3. เป็นสารทดแทนไขมัน (fat substitute) ในผลิตภัณฑ์เบเกอรี่ (bakery) ไอศกรีม
  4. ป้องกันการเกาะเป็นก้อน (anticaking agent)
  5. เพิ่มเนื้อ (bulking agent) เช่น เพื่มเนื้อในการทำแห้ง (dehydration) อาหารแห้ง ประเภท อาหารผง เครื่องดื่มผง ด้วยเครื่องทำแห้งแ บบพ่นฝอย spray drier หรือ drum drier
  6. ห่อหุ้มสารให้กลิ่นรส (flavor encapsulation)

Texturas Malto, Bulking Agent.

Malto is a product obtained from tapioca and based on maltodextrin (carbohydrate). It is used as a bulking agent but can also absorb oils. It has low sweetening power.Presentation in a very fine powder. Readily soluble when cold or hot. Becomes a manipulable powder when mixed with oil (2 parts Malto to 1 part oil) and dissolves completely on contact with any aqueous medium
  • It has low sweetening power and does not add calories.
  • It is employed as a bulking agent, but can also absorb oils.
  • Used in the preparation of beverages, dairy products, candies, soups, etc.
  • Presentation in a very fine powder, readily soluble when cold or hot.
  • Can be used as a replacement for sugar in savoury ice cream or sorbet.

สั่งจองสินค้าได้

TEXTURAS Manital 700G
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Manital 700G

Texturas
฿1,350.00

TEXTURAS Manital 700G

  Is an odorless and crystalline polyol derived from fructose or sugars from algae and fungi. It is very hygroscopic and does not moisten. It has a rather low sweetening power (50-60%) compared to sucrose. It is used to crystallize all kinds of products. Country of origin: Spain.

Characteristics:

  • Presentation as a white powder and odorless.
  • Soluble cold, even if its dissolution is better hot.
  • Suitable for diabetics.
  • To be used for food preparations, limited use.

สั่งจองสินค้าได้

TEXTURAS Metil 600G
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Metil 600G

Texturas
฿1,850.00

TEXTURAS Metil 600G

Overview

Gelifier extracted from the cellulose of vegetables. Unlike other gelifiers, Metil (with a methylcellulose base) gelifies when heat is applied. When cold it acts as a thickener. There is a wide range of viscosity in methylcellulose, which affects the final result of the gelification. Metil has been chosen for its great gelifying power and reliability. Country of origin: Spain.

Characteristics:

  • Available in powder form.
  • Mix cold, shaking vigorously, and leave to rest in the refrigerator until it reaches 4° C for hydration. Next, apply temperature up to 55° C.
  • When the product cools it loses gel capacity and becomes liquid.
TEXTURAS Sucro 600G
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Sucro 600G

Texturas
฿3,570.00

TEXTURAS Sucro 600G

Sucro is an emulsifier derived from sacarose and fatty acids. Due to its high stability as an emulsifier it is used to prepare oil in water type emulsions.
  • Sucro is sold in powder form which must first be dissolved in water and then slowly added to a fatty medium.
  • It is a product widely used in Japan, also for its aereating properties.
  • Can be used for example to make olive oil caramel.
  • Size: 600g.

สั่งจองสินค้าได้

TEXTURAS Trisol 1KG
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Trisol 1KG

Texturas
฿1,375.00

TEXTURAS Trisol 1KG

Trisol is a soluble fibre derived from wheat especially for the preparation of frying batter and tempura, giving a crunchy texture like nothing else.
  • It is a soluble dust with neutral flavour and scent, used by the top chefs in their batter mixes.
  • Size: 1kg.

Top tip! Add your light batter to an espuma gun and charge. Then expel to give a super light aerated batter mix.

สั่งจองสินค้าได้

TEXTURAS Trisol 4KG
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Trisol 4KG

Texturas
฿5,000.00

TEXTURAS Trisol 4KG

Trisol is a soluble fibre derived from wheat especially for the preparation of frying batter and tempura, giving a crunchy texture like nothing else.
  • It is a soluble dust with neutral flavour and scent, used by the top chefs in their batter mixes.
  • Size: 4kg.

Top tip! Add your light batter to an espuma gun and charge. Then expel to give a super light aerated batter mix.

สั่งจองสินค้าได้

TEXTURAS Xantana 600G
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Xantana 600G

Texturas
฿2,150.00

TEXTURAS Xantana 600G

Characteristics:

    • Available in refined powder form.
    • Soluble cold and hot.
    • It can thicken alcohol.
    • It is highly resistant to freezing-unfreezing processes.
    • Although the temperature is applied, it does not lose its thickening properties.
    • Shake slowly and allow it to hydrate alone.

สั่งจองสินค้าได้

TEXTURAS Yopol 400G
หยิบใส่ตะกร้า มุมมองด่วน
ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ, วัตถุดิบอื่นๆ

TEXTURAS Yopol 400G

Texturas
฿1,375.00

TEXTURAS Yopol 400G

Yopol is powdered yoghurt that brings a unique flavour to all preparations where it is difficult to use fresh yoghurt.
  • One of the ingredients for microwave sponge, that gives it a natural distinct flavour. Try microwave sponge dehydrated as an alternative to crisp meringue.
  • Yopol can be use to prepare mixture with Lyo fruit and yoghurt flavour, sweets and crunchies, biscuits and other doughs.
  • You can also make yoghurt crunchies or fruit yogurt.

กรองตามราคา

ราคา —

หมวดหมู่สินค้า

  • Uncategorized
  • ของตกแต่ง
    • กระดาษคาดกล่อง
    • ข้าวพอง
    • ช็อคโกแลตตกแต่ง
    • ตุ๊กตา
    • ทองคำเปลว
    • น้ำตาลคลุมเค้ก
    • น้ำตาลตกแต่ง
    • ป้ายปักเค้ก
    • ริบบิ้น
    • สติกเกอร์
    • เจลเคลือบ
    • เทียน
    • เยลลี่
  • ถาด
    • ถาดพักเค้ก
  • น้ำตาล / ไซรัป
  • พิมพ์อบขนม
    • พิมพ์กด
    • พิมพ์กลม
    • พิมพ์ขนมปัง
    • พิมพ์ขันข้าว
    • พิมพ์จีบ
    • พิมพ์ซิลิโคน
    • พิมพ์ทาร์ต
    • พิมพ์บัตเตอร์
    • พิมพ์ปล่อง
    • พิมพ์วงรี
    • พิมพ์วุ้น
    • พิมพ์สี่เหลี่ยม
    • พิมพ์หลุม
    • พิมพ์อื่นๆ
    • พิมพ์เค้กส้ม
    • พิมพ์โดนัท
  • วัตถุดิบ
    • กลิ่น
    • ขนมปังอบสำเร็จ
    • ครีมชีส
    • ช็อคโกแลต
    • ชีส
    • ถั่ว/ธัญพืช
    • นม / ครีมเทียม
    • นมผง
    • น้ำตาล / ไซรัป
    • น้ำมันพืช
    • ผงชาเขียว / ผงรสต่างๆ
    • ผงฟู / สารเสริมคุณภาพ
    • ผงวุ้น / เจลาติน
    • ผงโกโก้
    • ผลไม้แห้ง/ผลไม้เชื่อม
    • ยีสต์
    • วัตถุดิบอื่นๆ
      • สินค้าพร้อมอบ
    • วิปปิ้งครีม
    • สีผสมอาหาร
    • เนย
    • เบเกอรี่สำเร็จรูป
    • เพียวเร่ ผลไม้แช่แข็ง
    • แครกเกอร์/บิสกิต
    • แป้ง
    • แป้งทาร์ตไข่สำเร็จรูป
    • ไซรัป
    • ไส้ขนม / ท็อปปิ้ง
  • อุปกรณ์
    • จานหมุนแต่งเค้ก
    • ช้อนตวง / ถ้วยตวง
    • ชาม/อ่างผสม
    • ตะกร้อมือ
    • ตะแกรงพัก
    • ตะแกรงร่อน
    • ถุงบีบ
    • ถุงมือ
    • ที่คีบ
    • ที่ล็อคหัวบีบ
    • ที่วัดอุณหภูมิ
    • พิมพ์เทฟล่อน
    • มีด
    • มูสริง
    • ลังเบเกอรี่
    • หัวบีบ
    • อุปกรณ์อื่นๆ
    • อุปกรณ์อื่นๆ
    • แปรง
    • แผ่นรองอบ/รองเค้ก
    • ไม้นวดแป้ง
    • ไม้พาย / สปาตูล่า
  • แพคเกจจิ้ง
    • กระดาษรองขนม
    • กระทงกระดาษ
    • กระทงทิวลิป/ปาเน็ตโทน
    • กระทงฟอยล์
    • กระบอกขาไก่
    • กล่อง/ถ้วย พลาสติก
    • กล่องขนมเปี๊ยะ
    • กล่องของชำร่วย
    • กล่องคัพเค้ก
    • กล่องทรงเตี้ย
    • กล่องบราวนี่
    • กล่องพายสับปะรด
    • กล่องสแน็ค กล่องเค้กครึ่งปอนด์
    • กล่องอาหาร
    • กล่องอื่นๆ
    • กล่องเค้ก 1 ปอนด์
    • กล่องเค้ก 2 ปอนด์
    • กล่องเค้ก 3 ปอนด์
    • กล่องเค้กชิ้น
    • กล่องเค้กพลาสติก 1/2P
    • กล่องเค้กพลาสติก 1P
    • กล่องเค้กพลาสติก 2P
    • กล่องเค้กพลาสติก 3P
    • กล่องเบเกอรี่
    • กล่องแซนวิช
    • กล่องแซนวิช
    • กล่องโดนัท
    • ขวดโหล/กระปุก
    • ถ้วย / ถาดฟอยล์
    • ถ้วยกระดาษ
    • ถ้วยคัพเค้ก
    • ถ้วยมูส/พุดดิ้ง
    • ถาดกระดาษ
    • ถาดพลาสติก
    • ถุงกระดาษ
    • ถุงขนมปังปอนด์
    • ถุงคุ้กกี้
    • ถุงจีบพับข้าง
    • ถุงซิปล็อค
    • ฝาถ้วย/แก้ว
    • ฝาถ้วยคัพเค้ก
    • พลาสติกพันมูส / เค้ก
    • รองคัพเค้ก
    • รองเค้ก/รองเบเกอรี่

แบรนด์

  • All brands
  • 1883(74)
  • Agriform(1)
  • Allowrie(10)
  • Aloha(3)
  • AMC(2)
  • Anchor(12)
  • Andros(9)
  • Antoniou(1)
  • Arla(1)
  • AROMA(4)
  • Bagatelle(3)
  • Bake Master(10)
  • Bakels(13)
  • Barry(53)
  • Bee Box(55)
  • Belcolade(11)
  • Bensdorp(1)
  • Best Foods(6)
  • Best Odour(54)
  • BK(7)
  • Blue Band(2)
  • Boiron(40)
  • Bonomi(1)
  • Brook(2)
  • Bruggeman(2)
  • Cacao Rich(5)
  • Callebaut(35)
  • Canary(1)
  • Candia(2)
  • Captain(2)
  • Caputo(9)
  • Carnation(12)
  • Castella(6)
  • Choi Chew(2)
  • Cirio(5)
  • CJ(7)
  • Cocoa Butter(7)
  • Cormann(3)
  • Crisco(1)
  • Daimond(1)
  • Dairy Gold(4)
  • Davinci(57)
  • De Cecco(1)
  • Debic(7)
  • Delite Plus(4)
  • Dilmah(10)
  • Divella(4)
  • DLA(2)
  • Dover(2)
  • Durkee(1)
  • Echire(6)
  • Elle&Vire(13)
  • Embassy(3)
  • Emborg(6)
  • Emerald(3)
  • Emwe(8)
  • Equal(3)
  • Europastry(1)
  • Excel(151)
  • Fabbri(15)
  • Fancy Carp(14)
  • Flechard(3)
  • Fonterra(1)
  • Fora Bee(3)
  • Galbani(1)
  • Gelita(2)
  • Gella(2)
  • Ghirardelli(6)
  • Girli(10)
  • Giverny(3)
  • Golden Churn(2)
  • Goodwill(2)
  • Grands Moulins De Paris(9)
  • Hahne(1)
  • Haier(1)
  • Hale's Blueboy(1)
  • Hero(12)
  • Hershey's(1)
  • Home Fresh(4)
  • Horlicks(1)
  • Hup Seng(2)
  • Imperial(32)
  • Isigny(5)
  • Ital(1)
  • Jumbo(7)
  • Juniper(18)
  • Kalleh(2)
  • Kee Seal(1)
  • Kellogg's(1)
  • King(2)
  • King Milling(3)
  • Kiri(1)
  • Koon(10)
  • Kronos(2)
  • Lago(2)
  • Le bourne(2)
  • Le Gall(3)
  • Lescure(1)
  • Liberty Lane(1)
  • Ligo(12)
  • Lin(38)
  • Lindt(1)
  • Long Beach(53)
  • Lotte(2)
  • Lotus(5)
  • Louis Francois(3)
  • Lurpak(2)
  • Mace Milk(1)
  • Marchies(6)
  • MARGUERITE(3)
  • Marsel(1)
  • Mathieu Teisseire(15)
  • Matilde Vicenzi(1)
  • Max Fire(1)
  • Max Safe(1)
  • McCormick(14)
  • McGarrett(20)
  • McVities(2)
  • Mealmate(7)
  • Michel Cluizel(1)
  • Micho(4)
  • Milklab(2)
  • Millac(1)
  • Mom Made(2)
  • Mommade(2)
  • Monin(123)
  • Moulins Bourgeois(4)
  • Naturel(3)
  • Nestle(2)
  • Nielsen-Massey(21)
  • Nisshin(11)
  • Nobo(1)
  • Nutella(5)
  • Oatly(4)
  • Oatside(3)
  • Ohayou(1)
  • Okun(2)
  • Olam(1)
  • Olivia(2)
  • OP Cake(3)
  • Orchid(2)
  • Oreo(2)
  • Oscar(1)
  • Osterberg(8)
  • Ovaltine(1)
  • Pacamara(1)
  • Pakmaya(2)
  • Pastarom(1)
  • Patissier(9)
  • Perfect(2)
  • Petit Four(2)
  • Philadelphia(2)
  • Polenghi(2)
  • Polselli(6)
  • Pomona(9)
  • Ponthier(34)
  • Pop(1)
  • Premio(7)
  • President(5)
  • Prova(11)
  • Puratos(2)
  • Pure(1)
  • Queen(17)
  • Quickwhip(2)
  • Rainbow(21)
  • Reese's(1)
  • Rich's(11)
  • Ritz(1)
  • Rosti Mepal(4)
  • Rosy(2)
  • Royallee(1)
  • S&S(33)
  • S&W(3)
  • Sabaton(4)
  • Saf(7)
  • SAJO(1)
  • Sam's Vanilla(3)
  • Samson(3)
  • Schmidt(1)
  • Senorita(10)
  • Shine Road(2)
  • Silpat(4)
  • Skippy(2)
  • Sorbon(1)
  • Sosa(1)
  • South Cape(1)
  • Spongolite(1)
  • Star Products(40)
  • Sunny Day(4)
  • Sunquick(8)
  • Sweet Paris(1)
  • Tatua(5)
  • Teapot(5)
  • Texturas(19)
  • TFM(4)
  • The Devon Cream Company(1)
  • TNO(1)
  • Torani(9)
  • Tru Blu(1)
  • Tulip(29)
  • Twinings(7)
  • UFM(23)
  • UNCLE BARN'S(10)
  • Valrhona(98)
  • Van Houten(40)
  • VCC(2)
  • Veggie's Choice(1)
  • Very Berry(1)
  • Westgold(7)
  • WILDERNESS(4)
  • Willie(2)
  • Wilton(21)
  • Winner(4)
  • Winny(9)
  • Youyee(18)
  • กบ(1)
  • กรอบทิพย์(1)
  • กิเลน(2)
  • กิเลนเหลือง(1)
  • กิเลนแดง(1)
  • คนป่า(1)
  • ครัวไทย(8)
  • ครีมท็อปป์(1)
  • จิงโจ้เกาะดาว(1)
  • จิ่วเฟิ่น(1)
  • ช้าง(4)
  • ช้างสามเศียร(4)
  • ชาตรามือ(33)
  • ชาวเกาะ(1)
  • ซุปเปอร์ไฟน์(2)
  • ดรีมมี่(6)
  • ดอกบัว(6)
  • ดอยคำ(13)
  • ดาวฟ้า(1)
  • ต้นสน(1)
  • ติ่งฟง(26)
  • นางกวัก(1)
  • นางเงือก(2)
  • บลูแค็ป(1)
  • บัวหิมะ(1)
  • บัวแดง(2)
  • ปลาคู่(1)
  • ปลาหมึกดำ(1)
  • ปลาหมึกม่วง(1)
  • ปู(17)
  • พร้าวหอม(1)
  • พัดโบก(1)
  • พัฟท็อปป์(1)
  • ฟราย ฟราย(1)
  • มงกุฎม่วง(2)
  • มงกุฎแดง(1)
  • มังกรบิน(9)
  • มิตรผล(8)
  • ยานอวกาศ(2)
  • ระฆัง(4)
  • ระฆังฟ้า(1)
  • ระฆังม่วง(1)
  • ระฆังแดง(1)
  • ริบบิ้น(1)
  • ลูกข่างฟ้า(1)
  • ลูกศรฟ้า(1)
  • วัวคู่(1)
  • ว่าว(1)
  • วินเนอร์(68)
  • ส.ขอนแก่น(2)
  • สมุย(4)
  • หงส์ขาว(1)
  • หมีคู่ดาว(10)
  • อร่อยดี(1)
  • ออคิด(1)
  • ฮั้ว(1)
  • เค้กท็อปป์(1)
  • เชอร์รี่ฟ้า(1)
  • เซสท์(5)
  • เพชร(1)
  • เรืองวา(4)
  • เรือใบ(3)
  • เหรียญทองคู่(15)
  • แมวกวักทอง(4)
  • โก๋ดี(5)
  • โคเน่(2)
  • โทรศัพท์(2)
  • โอชา(3)
  • โอเรียนทอล ที(17)
  • ใบหยก(1)
  • ใบไม้ทอง(4)
  • ใบไม้แดง(1)
Bakesome เบคซัม จำหน่ายวัตถุดิบ อุปกรณ์เบเกอรี่
Bakesome Bake it your way

บริษัท เบคซัม จำกัด

600/6 ถนนพระราม 3
แขวงบางโพงพาง เขตยานนาวา
กทม. 10120

ช่องทางการติดต่อ

โทรศัพท์: 062-360-9000
Email: hello@bakesome.co.th
LINE: @bakesome
Facebook: Bakesome.today
Instagram: @bakesome.today

นโยบายของเรา

นโยบายการใช้คุกกี้
นโยบายความเป็นส่วนตัว
สงวนลิขสิทธิ์ © 2024